Teambuilding Clubhouse Golf Zagreb
 
 

Vaša snaga su vaši zaposlenici – nagradite ih odlaskom na zelenu gastro destinaciju!

Za čuvanje i razvijanje korporativnog duha važno je s vremena na vrijeme nagraditi svoje zaposlenike slatkim bijegom na lokaciju bez računala, registratora i telefonskih žica. Clubhouse Golf dovoljno je blizu grada, a dovoljno daleko da biste mogli osjetiti opuštenu atmosferu koju će vam podariti zeleni golf tereni s pogledom na okolne brežuljke.
 
 
300
KAPACITET ZA
KONGRESE I
SEMINARE
150
PARKIRNIH
MJESTA
700
radnog
prostora
U prizemlju našeg objekta smjestio se Clubhouse Golf restoran u koji svakodnevno pristižu svježe, vrhunske i domaće namirnice koje naši kuhari pretvaraju u jedinstveni gastronomski doživljaj. Osoblje restorana pripremit će ukusna jela inspirirana mediteranskom i francuskom kuhinjom, a menu koji će biti serviran na dan vašeg teambuildinga moći ćete kreirati prema vlastitim željama.

Teambuilding

 
 
Bez obzira radi li se o zimskim ili ljetnim mjesecima Clubhouse Golf ima dovoljno prostora za organizaciju teambuildinga u unutarnjem i vanjskom dijelu. Vaši zaposlenici mogu se okušati u igranju golfa, ali i brojnim drugim radionicama koje se mogu izvoditi neovisno o godišnjem dobu.
 
 
 
 

RADIONICE

Ako je vaš tim naklonjen gastro svijetu sigurni smo da će biti oduševljen sushi radionicom na kojoj će naučiti osnove sushi majstora.

Imate suradnike koji su ljubitelji cigara? Tada će ih radionica posvećena cigarama zasigurno oboriti s nogu uz koju predlažemo sljubljvanje s vrhunskim pićima iz našeg bara. Jedno od tih pića zasigurno je gin!

Na gin radionici vaši zaposlenici mogu naučiti općenito o destilaciji i procesu nastanka gina, načinu pravilnog kušanja te aromama koje se mogu otkriti u pojedinom stilu. Iako gin-groznica traje unazad par godina, kokteli su oduvijek bili na vrhu popularnosti među pićima.

Koktel radionica uvest će vaše zaposlenike u svijet blendanja, odnosno miješanja alkohola s ciljem nastanka savršenog signature koktela.

Vjerujemo da su navedene radionice poslužile kao okvir za konceptualizaciju vašeg korporativnog eventa, ali i kao ideja za širenje lepeze drugih radionica koje možete u suradnji s nama organizirati na Clubhouse Golf lokaciji!