Pitanja i odgovori- Clubhouse Zagreb

ODGOVORE NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

PRONAĐITE NA JEDNOM MJESTU

 
 
Na početku organizacije eventa ili vjenčanja postoje pitanja koja ćemo svi odmah postaviti. Zato smo zabilježili upravo ta pitanja te na njih dali odgovore kako biste na jednostavan način došli do tih često najpotrebnijih informacija. Ukoliko imate dodatna pitanja uvijek nam možete poslati upit na koji ćemo vam odgovoriti s velikom pažnjom i pružiti vam sve potrebne informacije.
 
 

Clubhouse Golf nalazi se na samo 15 minuta od centra Zagreba i svega par minuta od zagrebačke obilaznice i Arena centra.

U prizemlju objekta nalazi se a la carte restoran, a na 1. Katu dvorana Gold u kojoj se mogu održavati vjenčanja, konferencije ili eventi, dok dvorana Club ima kapacitet za seminare, poslovne sastanke ili manje poslovne događaje.

Uz objekt nalazi se 150 besplatnih parkirnih mjesta.

A la carte restoran se nalazi u prizemlju objekta te su u ponudi jela inspirirana francusko mediteranskom kuhinjom. U restoranu se mogu održavati privatne proslave poput vjenčanja, rođendana, pričesti i krstitki, te poslovni događaji.

Restoran ima unutarnji prostor i terasu uz same golf terene čiji je kapacitet 100 sjedećih mjesta.

Na 1. Katu objekta nalaze se dvije dvorane Gold i Club. Dvorana Gold (340m2) namijenjena je poslovnim i privatnim eventima, konferencijama, vjenčanjima ili seminarima. U dvorani Club (70m2) moguće je održati manji event, seminar ili poslovni sastanak.

Dvorane su suvremeno opremljene WiFi-em, projektorom, platnom, flipchartom i pozornicom, te postoji mogućnost dodatne tehničke opreme poput rasvjete ili ozvučenja.

Vjenčanja se održavaju na 1. Katu u dvorani Gold te ima kapacitet do 180 uzvanika.

Hrana se priprema u prizemlju samog objekta u restoranu.

DA

U samom objektu ne postoji smještaj, no 100m od objekta nalazi se Villa Living room koja sadrži tri prostrane spavaće sobe namijenjene mladencima i njihovim gostima.

Postoji mogućnost fotografiranja na golf terenima uz prethodnu najavu Riverside golf klubu koji se nalazi u prizemlju našeg objekta.

DA