Restoran Clubhouse Golf Zagreb
 
 

SAVRŠENI MENU ZA BRUNCH ILI LUNCH

Clubhouse Golf

restoran

je destinacija na koju svakoga dana pristižu svježe, vrhunske i domaće namirnice koje naši kuhari pretvaraju u jedinstveni gastronomski doživljaj. Bez obzira radi li se o doručku ili ručku, osoblje našeg a la carte restorana pripremit će ukusna jela inspirirana mediteranskom i francuskom kuhinjom u kojima ćete uživati s pogledom na zelenu oazu golf terena koji okružuju restoran.
 
 
150
parkirnih
mjesta
100
sjedećih
mjesta
u zatvorenom
70
sjedećih
mjesta
na terasi
Restoran se nalazi na adresi Jadranska avenija 6 te je udaljen samo 15 minuta od centra Zagreba ili svega nekoliko minuta od zagrebačke obilaznice te Arena centra. Živopisno okruženje i mirna atmosfera našu lokaciju pretvaraju u zonu opuštanja i bijega iz gradske užurbanosti, a bogate teksture moderno uređenog restorana daju toplinu doma i potpunu udobnost.
Ostakljeni unutarnji dio restorana raspolaže sa 100 sjedećih mjesta te djeluje kao open space povezan sa zelenim eksterijerom koji je bio nit vodilja u odabiru tonova dekora, stolaca, fotelja i rasvjete. U toplijim mjesecima otvara se predivna osunčana terasa s izravnim doticajem golf terena koja može primiti 70 gostiju, a s koje se pruža nezaboravan pogled sačinjen od obrisa brežuljaka u daljini.
Kuhinja restorana kreira jelovnik koji prati godišnja doba te se na njemu uvijek nalazi selekcija domaćih narezaka i sireva, homemade tjestenina, mesna jela poput janjećih kotleta, junećih obraza, savršeno pečenog beefsteaka te morske delicije poput hobotnice ili filea svježe bijele ribe s Jadrana. Naše stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu pomoći će vam upariti ukusne zalogaje s nekim od kvalitetnih i vrhunskih vina koja su se smjestila na našu bogatu vinsku kartu ili nekim drugim pićem po vašem odabiru.
Osim poslovnog ili obiteljskog bruncha ili ručka u prostoru restorana moguće je organizirati manje privatno druženje do 50 uzvanika s personaliziranom gastro ponudom kreiranom prema vašim željama te osiguranim besplatnim parkingom ispred restorana.
 
 

Clubhouse Golf restoran otvoren je: Ponedjeljak: od 13 do 21 sati, Utorak-Nedjelja od 9 do 21 sati.
Kuhinja od 12 do 18,30 sati

Cijeli menu možete pogledati ovdje.