Aktualno vjenčanje dvorane - Clubhouse Golf vjenčanja i eventi | restoran s pogledom na golf terene
 
 

Clubhouse Golf idealno je mjesto za sve one koji žele neuobičajenu, ali opet dovoljno klasičnu svadbenu svečanost s prirodom kao najboljom pozadinom.

Bez obzira planirate li veću ili manju svadbu Clubhouse Golf ima prostor za vas.
 
 

Svadbe u restoranu

Uz prostor na 1. katu koji je idealan za veći broj uzvanika, Clubhouse u ponudi ima i organizaciju svadbe u restoranu koje je idealno mjesto za vas ako želite imati intimniju svečanost s brojem uzvanika od 50 do 85.
Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije
U tom modernom i nedavno renoviranom prostoru svadbe se mogu održavati cijelu godinu, a kako ne biste svoju veliku noć proveli u brigama, voditelj vjenčanja s vama će biti cijelu večer kako bi osigurao da mladenci i svi gosti tijekom cijele svadbe imaju sve što im je potrebno.

Ako vas pak trenutno brine kako ćete spojiti odlazak do matičara sa svadbom, Clubhouse ima rješenje i za to. Naime, na lokaciji je moguće organizirati ceremoniju vjenčanja te potom samo nastaviti slaviti, a sama ceremonija nije uključena u cijenu.

Velika je prednost što prilikom organizacije nećete morati razmišljati o dogovorima s cateringom jer se u Clubhouse Golfu hrana priprema na licu mjesta, u restoranu, bez obzira jeste li se odlučili za manju ili veću svadbu. Također, svaki predloženi menu može se personalizirati i izmijeniti prema vašim željama.
Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije

Lokacija

Okruženje u kojem se održava svadbena svečanost sigurno će vam ostati u sjećanju, a to sjećanje će uz Clubhouse Golf biti najljepše moguće. Kao što i samo ime kaže, Clubhouse Golf nalazi se na jednom od samo dva golf terena u cijeloj Hrvatskoj što mladencima i gostima omogućava poglede na beskrajno zelenilo tijekom cijelog dana ili noći.

Pogled još ljepšim čini zalazak sunca koji zalazi upravo na strani u koju će sve oči biti uperene zbog fontane koja svijetli i nalazi se u sredini golf terena. Kako biste maksimalno iskoristili prednosti takve lokacije, Clubhouse nudi posluživanje predjela i pića dobrodošlice na natkrivenoj terasi.
Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije