Smještaj restoran Clubhouse Golf Zagreb - Clubhouse Golf vjenčanja i eventi | restoran s pogledom na golf terene
 
 

SMJEŠTAJ UZ GLAMUROZNO VJENČANJE

Ako tražite ekskluzivni smještaj za vaše vječanje, Villa Living Room u Clubhousu Golf-u može biti idealna opcija. Smještena u blizini glavnog objekta kluba, ova vila nudi udoban i elegantan boravak za mladence i njihove goste. Udaljenost od samo 100 metara od glavnog objekta kluba čini ovu vilu praktičnom lokacijom za pristup svim aktivnostima tijekom vjenčanja.
 
 
Villa Living Room sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom i 2 kupaonice. Ova privatnost i udobnost posebno su važni za parove i njihove goste tijekom važnih događaja poput vjenčanja.

Vila je opremljena minibarom koji sadrži raznovrsna pića, pružajući dodatnu udobnost i pogodnost za goste. Također, izlazak na dvorište pruža priliku za opuštanje i uživanje u prekrasnom pogledu na golf terene. Dodatna pogodnost koju Villa Living Room nudi je mogućnost spremanja mladenke u vili prije početka svadbene svečanosti. To omogućuje parovima privatnost i udobnost tijekom priprema za važan događaj.
Check-in i check-out vremena prilagođena su vašim potrebama - od 13:00 do 11:00 sati, pružajući dovoljno vremena za uživanje u boravku i pripremu za svečanosti.

Villa Living Room na Clubhouse Golf-u pruža mirnu i luksuznu atmosferu za mladence i njihove goste. Nudi udoban smještaj u blizini svadbene lokacije, uz dodatne pogodnosti poput privatnosti, prekrasnog pogleda i praktičnosti.
Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije