Konferencije i seminari Clubhouse Golf Zagreb
 
 

STVARAMO EVENTE O KOJIMA SE PRIČA

Tražite posebno mjesto za event, seminar, konferenciju ili poslovni sastanak? Želite da lokacija bude blizu grada, no dovoljno daleko od centra kako biste doživjeli osjećaj bijega, mira, tišine i eventa kojem su vaši uzvanici potpuno posvećeni, a pritom potpuno opušteni.
 
 
300
KAPACITET ZA
KONGRESE I
SEMINARE
150
PARKIRNIH
MJESTA
700
radnog
prostora
Clubhouse Golf smješten je na samo 15 minuta od centra Zagreba i svega par minuta od zagrebačke obilaznice i Arena centra. Nalazi se tik do zelenih golf terena na koje puca pogled iz svakog dijela našeg objekta, a ispred kojeg smo osigurali čak 150 parkirnih mjesta.
U prizemlju je smješten restoran čija je kuhinja definirana sezonskim i vrhunskim namirnicama, a na katu objekta nalaze se dvije suvremeno opremljene dvorane. Dvorana GOLD i dvorana CLUB namijenjene su poslovnim i privatnim eventima, konferencijama, seminarima na kojima se prema dogovoru poslužuje hrana pripremljena on the spot što jamči svježinu i kvalitetu jela.

Konferencije & seminari

 
 
Osmislite drugačiju i sofisticiranu konferenciju u modernom okruženju. Neka zatvorene prostore zamijene prozračne dvorane u staklenim stijenama, neka hodnike i lobije zasjeni prostrana terasa s pogledom na zelenilo i refleksiju jezera koja se nalaze usred golf terena. Kod organiziranja konferencije ili seminara možete birati između dvorane GOLD (340 kvadratnih metara) te dvorane CLUB (70 kvadratnih metara). Dvorana GOLD prima do 180 uzvanika, dok dvorana CLUB prima do 55 uzvanika. Obje dvorane su prepune dnevnog svjetla, a prema potrebi mogu se u potpunosti zamračiti. Opremljene su suvremenom tehničkom opremom te je osiguran besplatni wifi.
 
 

DVORANA GOLD

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije

DVORANA CLUB

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije
 

Dvorana GOLD

klimatizirana i opremljena projektorom VIVITEK 5000 ANSI lumena (full HD) i projektorskim platnom za backscreen projekciju AVTEK FOLD 280 (16:9, dimenzije 325cm x 193cm), flipchartom, pozornicom te postoji opcija postavljanja dodatne tehničke opreme poput rasvjete, ozvučenja, LED ekrana. Prednost ove dvorane je mogućnost da se neizostavni coffee break održi na predivnoj terasi koja se nastavlja na veliku GOLD dvoranu te pruža jedinstveno iskustvo konferencije s pogledom na idilične golf terene
 

Niže možete pogledati koje je sve postave moguće formirati u dvorani GOLD i koliko gostiju svaki postav može primiti.

 

Dvorana CLUB

površine je 70 kvadratnih metara te može primiti do 55 uzvanika. Dvorana je klimatizirana, opremljena projektorom EPSON 4000 ANSI lumena (full HD), flipchartom te je osiguran besplatan wifi. Mogući oblici postava u dvorani CLUB prikazani su niže.
 

Niže možete pogledati koje je sve postave moguće formirati u dvorani ÇLUB i koliko gostiju svaki postav može primiti.

 
 

ODGOVORE NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA PRONAĐITE NA JEDNOM MJESTU

Odgovore možete pogledati ovdje.