Konferencije i seminari Clubhouse Golf Zagreb
 
 

STVARAMO EVENTE O KOJIMA SE PRIČA

Tražite posebno mjesto za event, seminar, konferenciju ili poslovni sastanak? Želite da lokacija bude blizu grada, no dovoljno daleko od centra kako biste doživjeli osjećaj bijega, mira, tišine i eventa kojem su vaši uzvanici potpuno posvećeni, a pritom potpuno opušteni.
 
 
300
KAPACITET ZA
KONGRESE I
SEMINARE
150
PARKIRNIH
MJESTA
700
radnog
prostora
Clubhouse Golf smješten je na samo 15 minuta od centra Zagreba i svega par minuta od zagrebačke obilaznice i Arena centra. Nalazi se tik do zelenih golf terena na koje puca pogled iz svakog dijela našeg objekta, a ispred kojeg smo osigurali čak 150 parkirnih mjesta.
U prizemlju je smješten restoran čija je kuhinja definirana sezonskim i vrhunskim namirnicama, a na katu objekta nalaze se dvije suvremeno opremljene dvorane. Dvorana GOLD i dvorana CLUB namijenjene su poslovnim i privatnim eventima, konferencijama, seminarima na kojima se prema dogovoru poslužuje hrana pripremljena on the spot što jamči svježinu i kvalitetu jela.

Konferencije & seminari

 
 
Osmislite drugačiju i sofisticiranu konferenciju u modernom okruženju. Neka zatvorene prostore zamijene prozračne dvorane u staklenim stijenama, neka hodnike i lobije zasjeni prostrana terasa s pogledom na zelenilo i refleksiju jezera koja se nalaze usred golf terena. Kod organiziranja konferencije ili seminara možete birati između dvorane GOLD (340 kvadratnih metara) te dvorane CLUB (70 kvadratnih metara). Dvorana GOLD prima do 230 uzvanika, dok dvorana CLUB prima do 55 uzvanika. Obje dvorane su prepune dnevnog svjetla, a prema potrebi mogu se u potpunosti zamračiti. Opremljene su suvremenom tehničkom opremom te je osiguran besplatni wifi.
 
 

DVORANA GOLD

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije

DVORANA CLUB

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije

Living Room

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije
 

Dvorana GOLD

klimatizirana i opremljena projektorom VIVITEK 5000 ANSI lumena (full HD) i projektorskim platnom za backscreen projekciju AVTEK FOLD 280 (16:9, dimenzije 325cm x 193cm), flipchartom, pozornicom te postoji opcija postavljanja dodatne tehničke opreme poput rasvjete, ozvučenja, LED ekrana. Prednost ove dvorane je mogućnost da se neizostavni coffee break održi na predivnoj terasi koja se nastavlja na veliku GOLD dvoranu te pruža jedinstveno iskustvo konferencije s pogledom na idilične golf terene
 
 

Dvorana CLUB

površine je 70 kvadratnih metara te može primiti do 55 uzvanika. Dvorana je klimatizirana, opremljena projektorom EPSON 4000 ANSI lumena (full HD), flipchartom te je osiguran besplatan wifi. Mogući oblici postava u dvorani CLUB prikazani su niže.
 
 

Living Room

- Idealno Mjesto za Manje Sastanke i Seminare. Dobrodošli u naš Living Room, prostor koji nudi idealnu atmosferu za manje sastanke i seminare. Svojom intimnom atmosferom i modernim uređenjem, Living Room prima do 14 osoba, pružajući udoban i opušten ambijent za produktivne radne sesije. Uz ugrađeni projektor i platno, Wi-Fi vezu, pointer i flipchart, Living Room opremljen je svime što je potrebno za učinkovite prezentacije i diskusije. Osim toga, gostima je na raspolaganju mogućnost coffee break-a unutar Living Rooma ili na terasi, pružajući dodatni prostor za opuštanje i razmjenu ideja. Nalazi se na svega 100 metara udaljenosti od objekta Clubhouse Golf, što čini našu lokaciju praktičnom i pristupačnom. Za one koji žele malo predaha od poslovnih aktivnosti, Living Room pruža ležerniji pristup, uz osobnog konobara koji je uvijek na raspolaganju. Dodatno, za goste koji žele nastaviti druženje nakon sastanka, nudimo mogućnost ručka u restoranu Clubhouse Golf, gdje se mogu opustiti i uživati u ukusnim jelima.
 
 
 

ODGOVORE NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA PRONAĐITE NA JEDNOM MJESTU

Odgovore možete pogledati ovdje.