Eventi Clubhouse Golf Zagreb
 
 

STVARAMO EVENTE O KOJIMA SE PRIČA

Organizirajte poslovni event koji će vaše uzvanike zadiviti sofisticiranošću i profesionalnošću, a ujedno ostaviti dojam užitka i odmora. Clubhouse Golf suvremena je destinacija za originalno predstavljanje proizvoda, poslovna druženja, GALA večeri, urbane teambuildinge.
 
 
300
KAPACITET ZA
KONGRESE I
SEMINARE
150
PARKIRNIH
MJESTA
700
radnog
prostora
Naša dvorana može primiti do 180 uzvanika ako se radi o sjedećem postavu i 250 uzvanika ako se radi o stajaćem postavu. Također, vrijedna je informacija mogućnosti zakupa cijelog prvog kata našeg objekta (dvorana GOLD & dvorana CLUB) što povećava kapacitet do čak 300 uzvanika.
Dvorana je klimatizirana i opremljena projektorom VIVITEK 5000 ANSI lumena (full HD) i projektorskim platnom za backscreen projekciju AVTEK FOLD 280 (16:9, dimenzije 325cm x 193cm), flipchartom, pozornicom te postoji opcija postavljanja dodatne tehničke opreme poput rasvjete, ozvučenja, LED ekrana.

Eventi

 
 
Raskošno osvjetljenje, bogati dekori, tople boje interijera, staklene stijene, izravan izlaz na terasu od 200 kvadratnih metara, pogled na besprijekorno uređene golf terene samo su neki od elemenata pitoreskne scenografije koji će vašem eventu dati breathtaking efekt. Terasa otvara pregršt mogućnosti u toplijim danima kada osim unutarnjeg šanka možemo postaviti i vanjski s opcijom barmena, odnosno koktel majstora koji će u potpunosti biti posvećen kreiranju savršenog koktela s potpisom za vaše uzvanike.
 
 

Sedam sekundi potrebno je za stvaranje prvog dojma,
no nekoliko sati potrebno je kako biste održali dobar dojam cijele večeri – Clubhouse Golf tim zna kako.

 
 

ODGOVORE NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA PRONAĐITE NA JEDNOM MJESTU

Odgovore možete pogledati ovdje.