O nama - Clubhouse Zagreb restoran
 
 

STVARAMO EVENTE O KOJIMA SE PRIČA

Više od 30 godina tradicije, ugostiteljskog iskustva i kontinuiranog praćenja trendova čini Clubhouse Golf sofisticiranim mjestom za poslovni ručak, obiteljsku proslavu, moderno glamurozno vjenčanje, ali i za razne evente i konferencije. Oduvijek težimo vrhunskoj usluzi te osluškujemo želje naših gostiju kako bismo iz dana u dan razvijali inovativne ideje koje su prepoznate u privatnom i poslovnom svijetu.
 
 
300
KAPACITET ZA
KONGRESE I
SEMINARE
150
PARKIRNIH
MJESTA
700
radnog
prostora
Clubhouse Golf smješten je na samo 15 minuta od centra Zagreba i svega par minuta od zagrebačke obilaznice i Arena centra te je mjesto koje nudi najbolje od dvaju svijeta – komadić grada i komadić zelenog raja. Već sam put, koji vas Jadranskom avenijom vodi do nas, briše tragove gradske vreve, buke i gužve te vas priprema za dolazak na zelenu mirnu destinaciju obogaćenu vrhunskom uslugom i suvremenim ambijentom.

RESTORAN

Uparite ručak s pogledom na golf terene

170
sjedećih
mjesta
U prizemlju objekta smješten je Clubhouse Golf restoran koji svakodnevno nudi bogat menu definiran svježim i kvalitetnim sastojcima. A la carte ponuda restorana daje potpunu slobodu pri odabiru jela koja prate autentične i sezonske namirnice, a vinska karta bazirana je na vrhunskim vinima domaćeg i stranog podrijetla. Unutarnji dio restorana raspolaže sa 100 sjedećih mjesta, dok se u toplijim mjesecima otvara suncem okupana terasa sa 70 sjedećih mjesta s pogledom na golf terene.

Dvorane za evente i vjenčanja

Stil je prezentiranje onog što jeste bez da govorite

 
 
Na katu našeg objekta smještene su dvije suvremeno opremljene dvorane namijenjene privatnim i poslovnim eventima, konferencijama, vjenčanjima, ovisno o broju gostiju te vašim željama i viziji događaja.
 
 

DVORANA GOLD

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije

DVORANA CLUB

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije

Living Room

Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije
 
 
Ovisno o veličini događanja možete birati između velike dvorane GOLD te manje CLUB ili LIVING ROOM dvorane. Svaka dvorana obiluje dnevnim svjetlom koje dopire u interijer zahvaljujući staklenim stijenama, no moguće je i potpuno zamračenje prostora koje je često potrebno prilikom poslovnih prezentacija. Dvorane su tehnički opremljene platnom, projektorom, flipchart pločom te je osiguran besplatan wifi te parkirna mjesta.
 
 

Dvorana GOLD

230
kapacitet
uzvanika
Dvorana GOLD, površine 340 kvadratnih metara, savršena je za raskošna i glamurozna vjenčanja te može primiti 230 uzvanika. Luksuzan interijer stvara stiliziranu i otmjenu scenografiju svakog vjenčanja ili većeg eventa, a izravan izlaz na terasu površine čak 200 kvadratnih metara nudi dodatan prostor za druženja na otvorenom. On the spot priprema jela omogućit će svježu, toplu i ukusnu hranu u trenutku posluživanja, kao i organizaciju coffee breakova i klasičnih poslovnih ručkova.

Dvorana CLUB

55
kapacitet
gostiju
Dvorana CLUB, površine 70 kvadratnih metara, prostor je za intimnija obiteljska druženja, poslovne sastanke, prezentacije i seminare te prima do 55 gostiju. Dvorana je u potpunosti tehnički opremljena, a umjesto klasičnih zidova ima staklene stijene koje će prostor vašeg eventa okupati dnevnim svjetlom.
 
 

ODGOVORE NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA PRONAĐITE NA JEDNOM MJESTU

Odgovore možete pogledati ovdje.