Valentinovo ili Dan zaljubljenih
MESNI MENU - 40 eura
Toplo predjelo: Ravioli od cikle – domaći ravioli punjeni ricottom, smokvom i dalmatinskim pršutom.Glavno jelo: Dry aged Ribeye – sous-vide ribeye steak, aromatizirani pire od muškatne tikve, pire od ljutike i "Gričke vještice", klice smeđe gorušice.
Desert: Red Velvet i Brownie sa karamelom.
RIBLJI MENU - 44 eura
Toplo predjelo: Gratinirana jakobova kapica – bešamel od škampi, slani dingač, sir Pecorino Romano i mikrozelenje.Glavno jelo: Grdobina – zapečena grdobina s rajčicama i maslinama, ragu s dagnjama, vongolama i korjenastim povrćem.
Desert: Red Velvet i Brownie sa karamelom.
VEGETARIJANSKI MENU - 38 eura
Toplo predjelo: Košarice od sjemenki punjene povrćem, salsa od cherry rajčica i mozzarella.Glavno jelo: Lazanje – sezonske povrće, bešamel od kokosovog mlijeka, trgani sejtan, tijesto od pirovog brašna.
Desert: Red Velvet i Brownie sa karamelom.
