Vjenčanja proba - Clubhouse Golf vjenčanja i eventi | restoran s pogledom na golf terene
 

dvorana GOLD

restoran eventi golfclub zagreb vjenčanja
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

restoran

restoran eventi golfclub zagreb vjenčanja
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.
 
 
 

ZELENO ZLATNA SCENOGRAFIJA GLAMUROZNOG VJENČANJA

Vaše je vjenčanje jedan on najintimnijih i najposebnijih trenutaka života i hvala vam što razmišljate da baš nas uvedete u dio svoje bajkovite priče. Ako svoje vjenčanje vidite u modernom, otmjenom i originalnom ruhu, podalje od velikih komercijalnih dvorana, želite komadić mira i zelenila za vas i uzvanike – tada je Clubhouse Golf izvrstan odabir koji nudi pregršt mogućnosti i potpunu individualizaciju vašeg posebnog dana.
 
 
180
uzvanika
340
m2 prostora
200
m2 terase
Na katu našeg objekta smjestila se dvorana GOLD koja kroz svih 340 kvadratnih metara odiše glamurom, profinjenim detaljima i čarobnom atmosferom koju stvaraju stropne osvijetljene kuglice. Naime, kako bismo našu dvoranu učinili bajkovitom dizajnirali smo 9 000 obasjanih staklenih kuglica koje vise iznad prostora u kojem se odvija vaše svadbeno slavlje te tako daju poseban insta worthy efekt. Dvorana obiluje prirodnim svjetlom zahvaljujući pomičnim staklenim stijenama u čijem se produžetku nalazi prostrana terasa od čak 200 kvadratnih metara koja je pravi hit za sva minglanja u toplijim danima. Također, za svu potrebnu dodatnu rasvjetu, koja je sastavni dio vjenčanja, pobrinut će se Smash light tim, naš partner s dugogodišnjim iskustvom u svijetu rasvjete.
Želje mladenaca su nam na prvom mjestu i zato ovaj prostor doživljavamo kao platno koje možemo oslikati onako kako ste vi to zamislili. Dvorana može primiti do 180 uzvanika, a postav možete definirati prema broju gostiju i viziji događaja, van tradicionalnih okvira. Bar, odnosno šank, jedno je od najvažnijih mjesta u dvorani na kojem se gosti druže te uz čašu vrhunskog pića nazdravljaju ljubavi, prijateljstvima i uspomenama. Zato je vrijedna informacija da u toplijim danima, osim unutarnjeg, postavljamo i vanjski bar oko kojeg se najviše uzvanika okuplja u vrijeme zalaska sunca te je moguće dogovoriti uslugu privatnog barmena.
U prizemlju objekta nalazi se Clubhouse Golf restoran i kuhinja, u kojoj se na licu mjesta sprema menu koji ćete odabrati za vaše svadbeno slavlje. Jelovnik restorana inspiriran je mediteranskom i francuskom kuhinjom te se bazira na svježim, sezonskim i kvalitetnim namirnicama. Vaš svadbeni menu u potpunosti se može personalizirati i kombinirati prema vašem ukusu.
Clubhouse Golf savršena je lokacija za sve one koji žele vjenčanje u gradu, ali izvan grada. Adresa na kojoj se nalazimo, Jadranska avenija 6, Zagreb, smjestila se tamo gdje su oba uvjeta zadovoljena. Samo 15 minuta dijeli vas od centra grada i svega par minuta od zagrebačke obilaznice i Arena centra. Clubhouse Golf nalazi se na mirnoj poziciji te ima izravan pogled na idilične golf terene na kojima se može odvijati vaše službeno svadbeno fotografiranje, ali i ceremonija vjenčanja na otvorenom!
 
 

ODGOVORE NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA PRONAĐITE NA JEDNOM MJESTU

Odgovore možete pogledati ovdje.