Provedite Valentinovo na Golfu! - Clubhouse Golf vjenčanja i eventi | restoran s pogledom na golf terene
 
 

Valentinovo ili Dan zaljubljenih

omiljeni je praznik svima koji su u sretnim vezama ili su pak vječni romantici, ali i onima koji na poseban način žele pokazati svojim prijateljima koliko im je stalo do prijateljstava.
 
 
Možda vas svake godine muči isto pitanje oko toga gdje provesti ovaj dan i kako ga iznova učiniti posebnim kako biste barem na nekoliko sati iznova pokazali ljudima do kojih vam je stalo koliko ih cijenite i volite. Ove godine je izbor mjesta za večeru vrlo jednostavan jer Clubhouse Golf ima posebnu ponudu za Valentinovo.
Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije

Valentinovo na Golfu

Clubhouse Golf, poznat po pogledu na zelenilo golf terena u neposrednoj blizini Arene Zagreb, ove je godine za vas pripremio posebnu večeru kako biste na što posebniji način proslavili Dan zaljubljenih.
Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije
Nakon pića dobrodošlice možete izabrati između dva menija, ribljeg i mesnog, a svaki se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta. Cijena ribljeg menija u kojem ćete uživati u tuni i brancinu je 35€, dok je cijena mesnog menija sa crnom svinjom i teletinom 38€.

Početak večere je u 19 sati, a kako biste na vrijeme isplanirali sve za dan ljubavi, rezervirajte stol u našem restoranu putem e-maila info@clubhousegolf.hr ili pak pozivom ili porukom na jedan od brojeva: 0995371320 ili 0994379300.

Ponekad je sitnica dovoljna za uljepšavanje nečijeg dana ili mjeseca, a vođeni svima poznatom krilaticom “ljubav ide kroz želudac” s večerom u Clubhouse Golfu zasigurno nećete pogriješiti.