Novi jesenski meni - Clubhouse Golf vjenčanja i eventi | restoran s pogledom na golf terene
 
 

Jesen je stigla, a s njom i naš potpuno novi, neodoljivi jesenski meni u restoranu Clubhouse Golf.

Ove sezone, naš kuhar Nikola je posvetio pažnju stvaranju jela koja vas vode na nezaboravno putovanje kroz okuse i mirise Hrvatske, od Slavonije pa sve do Dubrovnika. Svoje bogato iskustvo i strast prema tradicionalnim jelima u različitim dijelovima naše prekrasne zemlje spojio je u jednu priču koja će vas osvojiti.
 
 
"Moje iskustvo se širi kroz cijelu Hrvatsku, od Slavonije pa sve do Dubrovnika. Stekao sam iskustvo s tradicionalnim jelima u određenim dijelovima lijepe naše. Otkad sam u Zagrebu, nesebično pokušavam spojiti sve u jednu priču."
Svježi sastojci su ključni za naša jela, i uvijek se prilagođavaju godišnjem dobu. Ove jeseni, pripremili smo jela koja će vas osvojiti svojim okusima i prezentacijom.

Ravioli Alla Carbonara

Jedno od jela koje se ističe na našem jesenskom meniju su Ravioli Alla Carbonara. Kako bismo naglasili okus i boju koprive, koja obiluje na našem području, pripremili smo ovo blago pikantno jelo s prirodnim sastojcima. Kada se radi o raviolima, zatvaramo ih na poseban način kako bismo dobili četiri vrha koji podsjećaju na list koprive. Ovo jelo je pravo umjetničko djelo, spoj tradicije i modernog pristupa.

"Namirnice su svježe i uvijek prilagođene godišnjem dobu, u ovom slučaju jeseni."

Jesenska ponuda također uključuje jelo s tartufima, kojih u obilju ima u našoj prekrasnoj Istri. Kako bismo vam omogućili potpuni doživljaj, jelo s tartufima završavamo pred vama, svježe ribanim tartufima. To je prava poslastica za sve ljubitelje ovog dragocjenog sastojka.

"Kako je naša Istra bogata tartufima, te u jesenskom dobu taj tartuf ima poseban miris iskoristio sam ga kao još jedno jelo na jelovniku." kaže chef Nikola.
Zagreb Clubhouse Golf restoran jelo s tartufima

Velouté od vrganja

Za ljubitelje gljiva, tu je Velouté od vrganja s dodatkom Dalmacije, uz grisin punjen Drniškim pršutom. Ovo jelo će vas oduševiti svojim punim okusima i aromama, te savršeno kombinira tradicionalne i moderne elemente.
Uživajte u ovim divnim jelima koja su rezultat strasti, truda i iskustva našeg kuhara Nikole i cijelog tima. Očekujemo vas u restoranu Clubhouse Golf kako bismo zajedno proslavili čaroliju jeseni kroz gastronomiju. Rezervirajte svoj stol što prije i pripremite se za jedinstvenu gastronomsku avanturu!
Zagreb Clubhouse Golf restoran Za ljubitelje gljiva
Radno vrijeme našeg restorana je:
PONEDJELJAK: OD 13 DO 21 SATI
UTORAK-NEDJELJA OD 9 DO 21 SATI
KUHINJA OD 12 DO 18,30 SATI

Svoj stol možete rezervirati na:
01 481 41 30