Degustacijska večera - Clubhouse Golf i Vinarija Stina - Clubhouse Golf vjenčanja i eventi | restoran s pogledom na golf terene
 
 

Clubhouse Golf u suradnji s vinarijom Stina s Brača

priređuje ekskluzivnu degustacijsku večeru koja će oduševiti ljubitelje vrhunske hrane i vina. Ova neponovljiva gastronomska avantura održat će se u našem restoranu na adresi Jadranska avenija 6..

 
 
Rezervirajte svoj stol na info@clubhousegolf.hr ili putem telefona +385 99 537 1320 i pridružite nam se na degustacijskoj večeri koja će započeti u 19 sati. Spremite se na putovanje kroz pet nevjerojatnih slijedova pažljivo odabrane gastronomske kreacije chefa Nikole Križanovića, prilagođene vrhunskim vinima iz vinarije Stina. Ovaj spoj kulinarskih umjetnosti i vrhunskih vina pružit će vam jedinstveno iskustvo za vaša nepca.
Zagreb Clubhouse Golf vjencanja eventi restoran teambuilding konferencije
Gosti će imati priliku uživati u posebno odabranim vinima vinarije Stina tijekom cijele večeri, što će dodatno obogatiti ukupni dojam. Cijena ove ekskluzivne degustacijske večere iznosi 85 eura po osobi, pružajući pristupačnost vrhunskom gastronomskom doživljaju.

MENU

Srdele na saur
Kreker od ružmarina, žele saur, gel grejp, pepel masline, pistacij,frigani pomodori,biokovsko bilje, grožđice, glazirana ljutika u malvaziji i medu
Gratinirana jakobova kapica
Bešamel od škampi, slani dingač, Brački sir
Surf and turf
Raviol divlji pajcek, lignja koča, butter kapari umak, bakina raštika, gel od malina
Janjeći french rack
Mahovina od biokovskog bilja, krumpir maslac i med baton tehnika, krema od muškatne tikve, ulje od mente.
Desert
Budite dio ove nezaboravne večeri spoja izvrsne hrane i vina. Rezervirajte svoje mjesto i prepustite se čarima Clubhouse Golfa i vinarije Stina, gdje će se strast prema gastronomiji i vinu spojiti u savršenom skladu.
Veselimo se vašem dolasku!
Clubhouse Golf