U Clubhouse Golfu možemo vam ponuditi...
Zatraži ponudu
... poslovni ručak u našem restoranu ...
Zatraži ponudu
...organizaciju poslovnog ili privatnog eventa ...
Zatraži ponudu
... ili vjenčanje vaših snova.
Zatraži ponudu
GKR 8346 HDR

RUČAK S POGLEDOM NA GOLF TERENE

Uz naše dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, kod nas možete osim vjenčanja, evenata i proslava uživati u doručku ili ručku s pogledom na golf terene. Bistro Clubhouse Golf osim Clubhouse sandwicha nudi i domaće štrukle.
A cijeli menu pogledajte klikom na ->

Rezervirajte svoj stol na: 01 4814 130

IDEALNO MJESTO ZA RAZNE PROSLAVE I EVENTE

Osim vjenčanja, Clubhouse Golf idealan je za proslave svih vrsta poput organizacije poslovnih evenata, predstavljanja novih proizvoda do opuštenih druženja i različitih obiteljskih okupljanja – krstitki, krizmi i pričesti.

Uz moderan interijer, poseban naglasak stavljen je i na vrhunsku gastro ponudu koja se priprema na samoj lokaciji, te na potpuno personalizirani pristup svakom klijentu pri organizaciji svakog eventa, od izgleda do svih popratnih aktivnosti i ponuda.

U mogućnosti smo ponuditi dvoranu za kino ili konferencijski postav do 120 osoba, opremljenu s modernom tehnologijom. Clubhouse Golf idealno je mjesto za organizaciju konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka, seminara i edukacija.

vjenčanje

Organizirajte svoju ceremoniju vjenčanja na otvorenom i očarajte svoje goste prostorom, gastro ponudom, izborom najkvalitetnijih pića i glamuroznim detaljima.
Učinite svoje vjenčanje posebnim!

NOVO RUHO POZNATE LOKACIJE

Clubhouse Golf poznata je lokacija koja u 2021. godini otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu.

Slobodno zaboravite na klasične zabave i tradicionalna vjenčanja, vrijeme je za nešto moderno i posebno. Clubhouse Golf mjesto je koje će Vaši uzvanici pamtiti cijeli život!

Zatražite ponudu ili nam postavite pitanje.

Vjenčanje

Scroll to Top